Ontdek onze LPW Monoblok zwembaden

Bekijk modellen
Neem contact op

Bij Aquazure plaatst ons team van experts uitsluitend Belgisch gefabriceerde monoblok zwembaden, ook bekend als prefab zwembaden, staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

In eigen beheer staan we in voor de aanleg van uw zwembad, alsook voor de uitvoering van volledige projecten inclusief terras. Het resultaat is een uniek zwembad dat perfect geïntegreerd is in uw tuin. Ons breed assortiment bestaat uit de vinylester monoblok zwembaden van LPW Pools met de geïntegreerde Covrex zwembadafdekkingen. Ze houden uw zwembad rein, verhogen de veiligheid en hebben een isolerend effect. Daarnaast adviseren we u bij uw keuze voor een passende verwarming en diverse zwembad toebehoren.

 • lpw zwembad, la plage 9, monoblok

  La Plage 9

  La Plage 9 is een rechthoekig monoblok zwembad dat sport en ontspanning combineert. Zoals de grote broers, de La Plage 10, La Plage 11 en La Plage 12, geniet dit zwembad van een uitzonderlijk ontwerp rond de trap waarbij de eerste trede tot een onderwaterzitbank is omgevormd.

  Meer info
 • La Plage 10 LPW Pools - pearl grey - silex grey

  La Plage 10

  Dezelfde kenmerken als La Plage 9, La Plage 11 en La Plage 12, met een rechte trap waarvan de eerste trede een onderwaterzitbank vormt. Een monoblok zwembad van 10 meter lang dat mooi combineert met eender welke omgeving.

  Meer info
 • la plage 11 lpw pools snow white

  La Plage 11

  Dit kwalitatief hoogstaand monoblok zwembad heeft een comfortabele trap waarvan de eerste trede een onderwaterzitbank ('plage') vormt. De ideale plaats voor een eerste zwemervaring voor de allerkleinsten of om gewoon te baden.

  Meer info
 • la plage 12, pearl_grey

  La Plage 12

  De nieuwste aanwinst in het gamma van de La Plages. Hiermee krijg je 11m zwemplezier en een onderwaterzitbank als relax-zone. Een monoblok zwembad die helemaal voldoet aan je wensen.

  Meer info
 • zwembad carré snow white

  Carré

  Tijdloze schoonheid dankzij de afgeronde trappen. Standaard maten en een klassieke look maakt dit monoblok zwembad geschikt voor zowel binnen als buiten.

  Meer info
 • lpw pools city snow white

  City

  De City is de uitzondering tussen de andere modellen van LPW Pools, het enige monoblok zwembad zonder geïntegreerde afdekking. Een gezellig zwembad perfect voor in de kleinere stadstuinen, beleef onvergetelijk pretmomenten met de hele familie.

  Meer info
 • zwembad city+ lpw pools

  City+

  De City+ heeft dezelfde kenmerken en specificaties als de City, maar deze beschikt wel over een automatische rolluik. Een gezellig monoblok zwembad perfect voor in de kleinere tuinen, beleef onvergetelijk pretmomenten met de hele familie.

  Meer info
 • Stark Snow White Top Deck Light

  Stark

  Het resultaat tussen een spa en een zwembad. De Stark is volledig te personaliseren met verschillende accessoires. Een lengte van 5m50 en een breedte van 2m50, aan uiteinde tref je een speciaal design met geïntegreerd ontspannings- zone.

  Meer info
 • style zwembad, romeinse trap

  Style

  Een groots monoblok zwembad met zachte lijnen en een Romeinse trap met 6 treden. Dit bad is uiterst geschikt voor spelende kinderen, een echt familiezwembad.

  Meer info
 • lpw pools xl, pearl grey, covrex classic

  XL

  Een groot rechthoekig bad, dat luxe uitstraalt! De XL is impressionant met een lengte van 12 meter en een breedte van 4,7 meter. Een ideaal bad om te sporten, waterspelletjes te spelen of gewoon om te ontspannen en te genieten.

  Meer info
 • xl+,snow white , lpw pools

  XL+

  Ideaal voor grote tuinen, dit bad heeft de nodige ruimte om te sporten, baantjes te trekken of gewoon voor puur genot. Het beschikt over een geïntegreerde zwembadafdekking van Covrex® en heeft eveneens een rechte trap met 6 treden, een strak design die zich overal goed integreert.

  Meer info
 • Zwembad zenn, snow white, lpw, monoblok

  Zenn

  Dit rechthoekig bad heeft een trap met 6 gelijke tredes, ontworpen naast een onderwaterzitbank van 20cm diep. De trap is mooi gesitueerd tussen de onderwaterzitbank van bijna 1m breed en een zwembreedte van bijna 2m.

  Meer info
 • zk 12, lpw pools, monoblok

  Zk12

  Dit model van zwemkanaal is ideaal voor de sportieveling en past perfect in moderne tuinen. Het vinylester zwembad ZK12 met zijn elegant design is ontworpen voor diegenen die gepassioneerd zijn door het zwemmen en een privé zwembad willen om in te trainen.

  Meer info
Vraag hier uw gratis offerte aan