Onderhoudsproducten

Welkom bij Aquazure, dé bestemming voor hoogwaardige onderhoudsproducten en accessoires voor zwembaden, massagebaden en infraroodcabines. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om uw wellnesservaring te verbeteren en uw investering in topconditie te houden.

Voor zwembadeigenaars bieden we een uitgebreid assortiment aan onderhoudsproducten, waaronder chloor (vloeibaar en granulaat), pH-/+ (vloeibaar en granulaat), algenbestrijdingsmiddelen, schepnetten, borstels,… Met onze hoogwaardige producten houdt u uw zwembadwater helder, schoon en veilig, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw zwembad.

Voor liefhebbers van ontspanning en luxe hebben we een scala aan onderhoudsproducten voor massagebaden. Van reinigingsmiddelen voor het badoppervlak tot speciale Tri-X filters en aroma’s, we hebben alles wat u nodig heeft om uw massagebad schoon te houden en optimaal te laten functioneren.

Daarnaast bieden we ook aroma’s aan voor infraroodcabines, zodat uw therapeutische sessie wordt omgetoverd naar een volledig ontspanningsmoment.

Naast onderhoudsproducten bieden we een uitgebreid assortiment aan accessoires om uw wellnesservaring compleet te maken. Zo bieden we voor onze massagebaden ook liftysystemen aan die het makkelijker maken om de cover te openen en sluiten. Ook trapjes, hoofdkussens, aperitieftafel, … kunt u bij ons terugvinden. Onze infraroodcabines kunnen aangekleed worden met speciale zitbankkussens en ook Health mate handdoeken kunnen worden besteld.

De producten en accessoires kunnen worden opgehaald in één van onze showrooms te Wichelen of Ninove, maar deze kunnen zeker ook verstuurd worden via de post naar u thuis.

Neem contact op