Over ons

Aquazure, hoe het begon…

Aquazure is van start is gegaan in 2005 met haar eerste winkel te Ninove. In 2008 opende ze haar 2e showroom te Wichelen. Als familiebedrijf stellen wij een persoonlijke aanpak voorop en hebben we onze eigen plaatsingsdienst met deskundig advies. Een kwalitatieve dienst-na-verkoop dragen wij hoog in het vaandel.

Vaste leveranciers al meer dan 18 jaar

Bij Aquazure kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan wellnessproducten, waaronder Hotspring massagebaden, LPW zwembaden en Health Mate infraroodcabines. Of u nu op zoek bent naar onderhoudsproducten of u uw persoonlijke wellnessruimte wilt creëren a.d.h.v. accessoires, Aquazure heeft alles wat u nodig heeft.

De Hotspring massagebaden bieden een luxe ervaring, waarbij u kunt genieten van een ontspannende massage en verlichting van spanning en stress. Met verschillende modellen en functies is er voor elk wat wils.

Voor wie droomt van een eigen zwembad, biedt Aquazure de hoogwaardige LPW zwembaden aan. Of het nu gaat om een verfrissende duik op een warme zomerdag of een plek om actief te zwemmen, deze zwembaden zijn ontworpen voor ultiem plezier en gemak.

Daarnaast biedt Aquazure ook Health Mate infraroodcabines aan, die bekend staan om hun therapeutische voordelen. Deze cabines helpen bij het verlichten van spierspanning, het verbeteren van de bloedsomloop en het bevorderen van ontspanning en welzijn.

Onderhoudsproducten en accessoires

Naast deze hoogwaardige producten biedt Aquazure ook een scala aan onderhoudsproducten en accessoires om ervoor te zorgen dat uw wellnessinvestering in topconditie blijft. Van waterbehandelingsproducten tot handige accessoires zoals bv. trapjes, liftsystemen, rugsteunen voor in de infraroodcabine, … Aquazure heeft alles wat u nodig heeft om optimaal te kunnen genieten van uw wellnesservaring.

Neem contact op