Bent u benieuwd naar hoe de aanleg van uw zwembad eruit zal zien? Hier leggen we de verschillende stappen graag voor u uit!

We luisteren naar uw droomproject

We voorzien de nodige tijd om jouw project en verwachtingen uitvoerig te bespreken. Zo verwelkomen we u graag in één van onze showrooms te Ninove of Wichelen. Op deze manier kunt u een doorsnede van onze zwembaden waarnemen en krijgt u een uitvoerige uitleg over de bouw en werking van onze monobloc zwembaden. Met onze 18 jaar ervaring weten wij precies welk model het beste aansluit bij uw noden.

We maken een gepersonaliseerd voorstel op

Wanneer uw keuze vast staat omtrent het model, als verwarming en rolluik, maken wij voor u een gepersonaliseerde en vrijblijvende offerte op. Alle opties worden uitvoerig besproken, zodat u een idee heeft van de totale kost van het project. Verder luisteren we naar de termijn waarin u het project graag gepland zou zien en op basis hiervan stellen we samen een planning op.

We voeren een bodemanalyse uit

Vervolgens komt ons vakkundig team langs om de plaatsing te bespreken. We voeren ook een bodemanalyse uit, zodat het niveau van grondwater bepaald kan worden. Afhankelijk van het waterniveau wordt een drainage en aangepaste fundering voorzien. Voor de plaatsing van onze vinylester monoblok zwembaden wordt slechts een termijn van 5 dagen voorzien. Zo hoeft u zeker geen weken of zelfs maanden te wachten om van uw zwembad te kunnen genieten.

Grondwerken en technische aansluiting

Daarna gaan de grondwerken van start. Met de nodige aandacht voor uw aangelegde tuin, wordt de put voor de kuip uitgegraven. Ook de aansluiting van de technische ruimte komt aan bod. Tijdens het plaatsen van de kuip wordt er voortdurend de focus gelegd op het stabiliseren en pas zetten van het bad. Intussen wordt de kuip gevuld met water. Verder worden de technische elementen zoals de warmtepomp, filterpomp, rolluik,… aangesloten.

Afwerking en service-na-verkoop

Na de plaatsing van het zwembad, zorgen we voor een gepersonaliseerde afwerking zoals terras en boordstenen. Verder maken we graag tijd vrij voor een uitvoerige uitleg van de technische installatie, zodat u zonder zorgen optimaal kan genieten van uw nieuwe aanwinst. Ook na de plaatsing kunt u op ons blijven rekenen. We staan altijd open voor vragen of advies omtrent het onderhoud, verdere uitbreidingen,… Een goede dienst-na-verkoop dragen wij hoog in het vaandel.